Waarom voor ons kiezen?

Wij ontwerpen en realiseren duidelijke, overzichtelijke en technisch goed werkende websites, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het maximale rendement halen uit uw internet investering staat centraal. Naast webdesign hebben wij ook de kennis en creativiteit in huis voor het ontwerpen van logo's, flyers, folders, advertenties e.d.

Betrouwbare partner


Al meer dan 10 jaar is BarthDesigns een betrouwbare internet partner voor een groot aantal bedrijven, particulieren en locale overheden.

We hebben ruime ervaring met kleine en middelgrote projecten waarbij tijd en budget altijd realistisch worden benaderd. Wij werken volgens vooraf gestelde vaste prijs afspraken zodat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan.

BarthDesigns werkt met officiële licenties en met de nieuwste grafische- en ontwikkel software. Wij bouwen zowel eenvoudige low-budget sites, standaard cms sites, maar ook zeer uitgebreide database gestuurde maatwerk sites, voorzien van volledig CMS systeem met backoffice koppelingen.

Naast webdesign kunt u ook voor traditionele media bij BarthDesigns terecht. Wij verzorgen het gehele traject van bijvoorbeeld; advertenties, flyers, folders, informatiegidsen en logo's.

Profiteer van meer dan 10 jaar ervaring in het succesvol opzetten van zeer uiteenlopende internet projecten.

Neem vandaag nog contact op middels het contact formulier of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.